Mila Petrović

Mila Petrović

Mila Petrović

msg global solutions, Marketing Manager

Mila Petrović je zadužena za globalni marketing tim kompanije msg global solutions koja posluje u 15 zemalja širom sveta. Zajedno sa ostalim članovima tima bavi se brend menadžmentom, promotivnim kampanjama, organizacijom specijalnih događaja, sponzorstvima, odnosima s javnošću i koordinacijom aktivnosti na društvenim mrežama. Pored toga, trenutno se bavi postavljanjem i unapređenjem internih marketing procesa i struktuiranjem odeljenja. U svom svakodnevnom poslu posebno izdvaja internacionalno okruženje i iskustvo koje se stiče prilagođavanjem aktivnosti, kampanja i poruka ciljnim grupama različitih kultura i očekivanja.

Osnovne i master studije završila je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, gde je kroz mnogobrojne projekte počela da se bavi odnosima s javnošću, marketingom i organizacijom specijalnih događaja. Nakon master studija, učestvovala je u letnjem programu IEDC poslovne škole Bled pod nazivom „Discover Management Program“. Pre početka osnovnih studija bila je stipendista Srednje škole pri Ambasadi Rusije u Beogradu.

Od malih nogu se bavi sportom – tri puta je predstavljala Srbiju na Svetskom juniorskom prvenstvu u umetničkom klizanju, kao i jednom na Svetskom prvenstvu u sinhronom klizanju. Danas radi sa članovima klizačkog kluba Mladost kao pomoćni trener. Član je Upravnog odbora Klizačkog Saveza Beograda i Odbora za umetničko klizanje Klizačkog Saveza Srbije. Uživa u radu sa decom, prenošenju znanja i ljubavi prema sportu i zdravom načinu života.