magazine

8 razloga zašto bi vaši zaposleni trebalo da budu deo konferencije Future is Now

November 2, 2018

  

Naši govornici i teme sami govore o značaju FIN konferencije za razvoj zaposlenih. Mi smo izdvojili još 8 razloga zašto je baš ova konferencija nezaobilazan događaj za vašu kompaniju:

1. Konferencija je idealna prilika da vaši zaposleni, saznaju o trendovima i inovacijama koje su zastupljene u vašoj industriji.

2. Future is NOW 2018 ima dva track-a IT i Biznis sa velikim brojem stručnih tema i govornika, pa će svako naći nešto što ga zanima!

3. Potrudili smo se da naša konferencija ponudi praktično znanje, koje se može primeniti odmah – već prvog sledećeg radnog dana!

4. Predavači su eksperti iz struke u oblastima kojima se bavite. Nije li onda ovo odlična prilika da čuje kako se možda poslovanje slično vašem odvija na drugačiji način?

5. Konferencija Future is Now traje ceo dan i program se odvija u dve sale istovremeno sa 45 govornika, 4 keynote govora, 4 radionice i 7 panel diskusija, što znači da je izbor korisnih informacija veliki.

6. Bez obzira iz kog su sektora vaši zaposleni, znanja koja će steći na konferenciji će značiti njima, ali i ostalim timovima u vašoj kompaniji kojima će preneti ono što su naučili.

7. Hm, networking se spominje? Mislimo da ovo već dovoljno govori samo o sebi, a verujte nam na reč, obezbedićemo sasvim dovoljno vremena za upoznavanje!

8. Priznaćete da je Madlenijanum veličanstven prostor, a i mi smo pripremili i dosta zanimacija na samom događaju, tako da se isto možete složiti sa nama da bi bilo lepo na takvom mestu provesti svoj radni dan. Verujemo da su vaši zaposleni to zaslužili.

 

 

back

see more

Marina Mitić-Jekić: “Nepredvidivost je datost u kojoj se igra biznis utakmica danas”

Vladimir Čupić: “Procena i upravljanje rizikom su jedne od najvažnijih stvari u okviru upravljanja kompanijom.”

Zorana Novaković: “Duga tradicija postojanja i liderska pozicija jedne kompanije ili brenda, nisu više garant uspeha”